Novinky

      • SPOLU DARUJEME VIAC
        • SPOLU DARUJEME VIAC

        • 17. 10. 2023
        • Každoročne v októbri, pri príležitosti svetového dňa výživy, spoločnosť Kaufland v spolupráci so Slovenským Červeným krížom, organizuje potravinovú zbierku pre rodiny v núdzi POMÁHAME POTRAVINAMI.

          12. októbra 2023 sa aj študenti Cirkevného gymnáziá sv. Jána Krstiteľa spolu so zamestnanci Slovenského Červeného kríža, územného spolku Trebišov zapojili do potravinovej zbierky pre ľudí, ktorí sami nemajú dostatok prostriedkov na to, aby si ich zabezpečili.

          Tento rok bola zbierka trochu ozvláštnená – prispieť na dobrú vec mohli nielen darovaním trvanlivých potravín, ale aj kúpou symbolického odznaku za jedno euro.

          Každé euro sa počíta a za ten dobrý pocit, že vďaka vám budú mať slovenské rodiny v núdzi teplé obedy či večere, to rozhodne stojí.

      • DEŇ JAZYKOV NA CGJK 2023
        • DEŇ JAZYKOV NA CGJK 2023

        • 3. 10. 2023
        • Stalo sa už dobrou tradíciou, že pri príležitosti slávenia Európskeho dňa jazykov (26. september) pozývame žiakov 9. ročníka ZŠ na naše gymnázium, aby sme spolu s našimi študentmi a lektormi cudzích jazykov poukázali na to, že jazyková rozmanitosť je nástrojom na dosiahnutie väčšieho interkultúrneho porozumenia a kľúčovým prvkom bohatého kultúrneho dedičstva nášho kontinentu. 

          Z toho dôvodu si naše Cirkevné gymnázium sv. Jána Krstiteľa pripravilo zaujímavý program pre deviatakov základných škôl zameraný na krásu a výnimočnosť jednotlivých jazykov vyučovaných na našom gymnáziu. 

           

          Začíname o 9:30 v priestoroch našej školy

          Program odštartujeme o 9:30. Zaujímavosti  o cudzích jazykoch následne spoznajú účastníci  cez rôzne aktivity a workshopy. Nebude chýbať ani kvíz, dobrá nálada a naša typická rodinná atmosféra. 

           

          Chystáte sa prísť? Dajte nám to vedieť!!

          Ak vás zaujal Deň jazykov na CGJK a chystáte sa so svojimi žiakmi prísť, dajte nám to, prosím vedieť prostredníctvom elektornického formulára. Nájdtete ho TU