Novinky

      • Deň otvorených dverí na CGJK
        • Deň otvorených dverí na CGJK

        • 21. 11. 2022
        • Nahliadnite za dvere školy, ktorá vás posunie k splneniu vašich snov!!

           

          9. decembra 2022 otvárame dvere nášho Cirkevného gymnázia sv. Jána Krstiteľa v Trebišove a vy môžete zakúsiť všetko, vďaka čomu je naša škola jedinečným gymnáziom. 

           

          Program DOD odštartujeme o 9:00 v spoločenských priestoroch školy.

          Počas neho spoznáte:

           

          🟢 Vzdelávanie, ktoré posúva

          Našou prioritou je poskytovať študentom kvalitné vzdelávanie dôležité pre ich profesijný život. Z toho dôvodu sa naši pedagógovia usilujú sprostredkovať študentom odborné vedomosti a to spôsobom, vďaka ktorému učenie nie je iba o bifľovaní sa. 

           

          🟢 Atmosféru, ktorá buduje

          Individuálny prístup, rodinná atmosféra, duchovné zázemie, úcta, rešpekt, dialóg, komunikácia a vnímanie človeka vo všetkých jeho rozmeroch. To sú piliere, skrze ktoré poskytuje naše gymnázium jedinečný priestor pre celkový osobnostný rozvoj študentov a vytváranie prostredia prijatia a porozumenia. 

           

          🟢 Inovácie, ktoré posúvajú

          Snaha neustále napredovať nás vedie k tomu, aby sme vzdelávací proces obohacovali o rozmanité inovácie. Výsledkom toho je nový projekt Stála vedecká konferencia, ktorý prináša na pôdu gymnázia odborníkov z rôznych oblastí vedy a priemyslu, členstvo v organizácii IT Valley sprostredkúvajúce študentom aktuálne poznatky z IT sféry, rozvojový program Spoznaj svoj talent vychádzajúci z medzinárodných rozvojových projektov, ktorý umožňuje objaviť silné stránky študentov, debaty so inšpiratívnymi ľuďmi, či zaujímavé exkurzie. 

          Veríme, že čas strávený na DOD Cirkevného gymnázia sv. Jána Krstiteľa v Trebišove umožní všetkým návštevníkom, zvlášť deviatakom základných škôl, objaviť výnimočnosť našej školy. 

           

          🫶 VIDÍME SA 9. DECEMBRA 2022 O 9:00 🫶