Novinky

      • Z krajského až na celoslovenské kolo
        • Z krajského až na celoslovenské kolo

        • 10. 5. 2022
        • Ďalší skvelý úspech nášho gymnázia, tentokrát vďaka šikovnej a talentovanej Barbore Ujhelyiovej, študentke 3.A

          Po skvelom druhom mieste na krajskom kole v stredoškolskej odbornej činnosti postúpila na celoslovenské kolo. Odtiaľ si odniesla nielen skvelé umiestnenie, ale aj úžasné zážitky a skúsenosti.

          A Barbora to opísala takto:

          "1.4. 2022 som sa zúčastnila krajského kola stredoškolskej odbornej činnosti, v ktorom som sa umiestnila na druhom mieste v odbore cestovný ruch, hotelierstvo a gastronómia s prácou Narodené parky Vyšehradskej štvorky. Z tohto druhého miesta som postúpila na celoslovenské kolo stredoškolskej odbornej činnosti, ktoré uskutočnilo v dňoch od 27.4.2022 do 29.4.2022 v Bardejove. Stretli sme sa tam študenti rôznych stredných škôl zo všetkých krajov Slovenska. Spolu sme súťažili a prezentovali práce v 17-tich rôznych doboroch a naše práce hodnotila komisia, ktorú tvorili vysokoškolský pedagógovia príslušných odborov. Na tomto celoslovenskom kole som sa umiestnila na šiestom mieste. Bola to úžasná skúsenosť."

          Barbore blahoželáme, ďakujeme za skvelú reprezentáciu Cirkevného gymnázia sv. Jána Krstiteľa a prajeme jej ešte veľa osobných a študentských úspechov.